top of page

        A Shizen Juku Dojo feladata     

Mindannyian a természet részei vagyunk, természetesen kellene élnünk, viselkednünk, táplálkoznunk, lélegeznünk, mozognunk. A felnőttek egyre inkább elfelejtetik ezeket az egyszerű szabályokat.

 

A gyerekek, amikor még kicsik, tudják, hogyan kell természetesen viselkedni, élni. Ahogy növekednek, sajnos a civilizációs környezet, a média, az oktatás, a gyógyszeripar, a divat valamint a társadalmi beilleszkedési kényszer letereli Őket erről az útról, amely egy kiegyensúlyozott természetes életmód fenntartásához vezetnének.

 

Sok szülő szeretné, ha gyermeke vitális, erőtől duzzadó egészséges testet építene fel felnőtt korára, ami lehetővé tesz majd egy hosszútávon fenntartható kiegyensúlyozott életet.

       Kiknek ajánljuk?      

Szeretnénk azoknak a gyerekeknek segítséget nyújtani, akik szeretnének testileg, és lelkileg is megerősödni, megtanulni játékos formában csapatan dolgozni, összpontosítani a figyelmüket,  javítani a koncentráló képességet, fegyelmezettséget, kitartást, az egyensúlyérzéket, növelni az önfegyelmet, és a tanulási képességet.

 

Az edzéseken a fejlesztő gyakorlatok segíteni fognak az iskolában, és a hétköznapi életben felmerülő feladatok megoldása során.

 

A rendszeres edzés javítja a testtartást, a légzéskapacitást, a test tudatosságot, a kreativitást, továbbá az immunrendszer működését is. Segít a gyerekeknek feldolgozni az iskolában keletkező stresszt, agressziót, feszültséget.

          2014 nyári tábor - Kiskunmajsa          

     Kíméletes Testmozgás    

A mi javaslatunk a mozgásformáknál több mint ezer éves tapasztalatokkal rendelkező harcművészeti hagyományokra épül. A harcművészetek alapgyakorlataiból merítve játékos formában közelítjük meg gyerekek fejlesztését.

 

Természetes módon, a saját testük súlyát használva fejlesztjük a gyerekek képességeit annak érdekében, hogy a jelenlegi testi adottságaiknak megfelelően tudjanak a sérülés kockázatát minimálisra szorítva örömtelien erősödni izomzatilag, ízületileg, és csontozatilag is. 

 

Az edzéseken nincs küzdelem, és nincsenek versenyek. A tréningeken a saját maguk korlátainak legyőzését tanulhatják meg a tanulók.

 

              Küldetésünk             

Nem célunk a gyerekek megnevelése, megfegyelmezése, a viselkedési problémák megoldása.

 

Inkább segíteni szeretnénk a szülőknek abban a folyamatban, amivel egy kiegyensúlyozottabb személyiség felé terelhetik csemetéjüket. 

Jelentkezni szeretnénk

Miben kell érkezni az edzésre?

Kényelmes, hosszú melegítőnadrág, zokni és póló az ajánlott viselet, lehetőség szerint fekete színben. A továbbiakban, ha a csemete úgy dönt, szeretne rendszeresen járni, érdemes beszerezni fekete karateruhát/ ninja gi-t és a fokozatnak megfelelő színű övet.

Mikor vannak edzések?

Kedden:     17:15 - 18:15

Pénteken:  19:00 - 20:30

 

A pénteki edzésen a gyerekek a felnőttekkel együtt edzenek, így lehetősége van a szülőknek is beállni. Jelenleg több család is együtt gyakorol a gyermekeikkel nálunk.

Hogyan tudunk jelentkezni?

Érdeklődés, jelentkezés:

 

 

Hajagos Zoltán 10. Dan

+36 20 376  8181 

kicsininjak@gmail.com

 

 

Illetve az alábbi mező kitöltésével.

 

 

Üzeneted sikeresen elküldtük.

bottom of page